Co je cítit ve vzduchu? Vonné tyčinky

Tyčinkový difuzér je jedním z nejoblíbenějších a nejčastějších způsobů provonění interiéru. Postará se o dlouhodobé a stálé provonění, aroma rozvine do 50 m2 a velmi jednoduše se používá.

vonne-tycinky-carpex

Jsou ale i další důvody, proč si vonné tyčinky v difuzéru pořídit

  • Osvěží vzduch i v nevětraném prostoru – tyčinkový difuzér je skvělým způsobem, jak provonět místo, kde nedochází k přirozenému větrání. Skvěle se hodí do šaten, koupelen, toalet nebo vstupních hal.
  • Nepotřebují váš dohled jako čajové svíčky – díky tomu se aroma difuzér s tyčinkami hodí jak do domácností s malými dětmi, tak i do kancelářských budov, kde požární směrnice zakazují použití otevřeného ohně.
  • Jsou zároveň dekoračním prvkem – vonné tyčinky v difuzéru mají nejen praktickou funkci, ale body si rozhodně zaslouží i za tu estetickou.
  • Vydrží vonět déle – v porovnání s vonnými svíčkami mají navíc i další výhodu. Za téměř stejnou pořizovací cenu získáte daleko delší dobu provonění.

Tipy, jak z vonných tyčinek dostat maximum vůně

  • Nechte proudit vzduch – tyčinky v aroma difuzéru pomohou i nevětranému prostoru, ale pokud najdete místo s optimálním větráním, docílíte lepšího rozptýlení vůně. Pozor na průvan, kvůli kterému by vůně ubývala zbytečně rychle.
  • Pro více vůně tyčinky otočte – pokud toužíte po intenzivnější vůni, stačí otočit tyčinky nasáklou stranou směrem nahoru. Při otáčení buďte opatrní a pomozte si ubrouskem. Pokud nechcete, aby vám náplň ubývala moc rychle, neotáčejte tyčinky příliš často.
  • Méně tyčinek pro více vůně – „méně je více“ platí i u tyčinkového difuzéru. Pro začátek doporučujeme vložit polovinu tyčinek a intenzitu podle toho regulovat.
  • Vybírejte podle velikosti – 100ml difuzéry postačí do koupelen a menších předsíní, na provonění větších obývacích pokojů a ložnicí bude vhodné pořídit alespoň dva osvěžovače vzduchu.

Potřebujete-li provonět ještě větší prostory, vhodnější volbou budou difuzéry s vonnými esencemi. Nejvýkonnější modely bez problému rozptýlí aroma do 6 000 m3. Jsou tak vhodným řešením pro firemní prostory, konferenční místnosti, restaurace, ale i hotely a letištní haly. Difuzéry Carpex nejsou stvořené jen pro firmy. V nabídce máme modely, které najdou využití i v domácnostech. Na rozdíl od tyčinkových difuzérů nebudete muset často řešit jejich výměnu. Vonná esence s objemem 25 ml udrží aroma až 3 měsíce.

Tyčinkový difuzér patří právem mezi nejrozšířenější vonné metody. Jeho pořízení není finančně náročné, jeho použití je snadné a bezpečné a vydrží vonět poměrně dlouho. Pakliže toužíte po propracovanějším systému, u kterého budete moct nastavit časy difuze a provoníte s ním byt i firmu, pak volte elektrické difuzéry.

Zpět do obchodu
Shoptet.czVytvořil Shoptet