Recenze aroma difuzérů

Vonné tyčinky, svíčky, aroma lampa… Existuje hned několik způsobů, jak provonět prostory, zbavit je nežádoucích pachů a zpříjemnit atmosféru. Aroma difuzéry jsou jedním z nejefektivnějších řešení. Proč si je pořídit a jak na tom jsou v porovnání s jinými metodami? Na to se podíváme v naší recenzi aroma difuzérů.

recenze-vuni

Co je aroma difuzér?

Většině se možná vybaví bytový parfém v podobě tyčinek zasazených do skleněné lahvičky s voňavou tekutinou. Tyčinky esenci postupně nasávají a uvolňují do vzduchu. Jde o velmi jednoduché řešení, které vám provoní jakoukoliv místnost od ložnice přes obývák, předsíň i toaletu. Na větší prostory ale nestačí. V tu chvíli přicházejí na scénu výkonnější modely elektrických difuzérů.

Elektrický difuzér Carpex – v čem je jeho síla?

  • Nejmodernější technologie difuze – difuzér rozkládá vonnou esenci na extrémně malé mikročástice a provoní i velký prostor rovnoměrně a poměrně rychle. 
  • Systém, který zvládne provonět i letištní haly – nejvýkonnější model aroma difuzéru zvládne sám o sobě provonět prostor o 6 000 m3. V Carpex vám dokážeme navrhnout řešení pro letištní haly, hotely i restaurace.
  • Je bezpečný – pro výrobu vůní používáme 100% přírodní esenciální oleje. Při difuzi se vonná esence nezahřívá a nevznikají žádné škodlivé látky.
  • Po nastavení nepotřebuje vaši kontrolu – profesionální difuzéry disponují hned několika funkcemi pro nastavení spínání, trvání intervalů difuze a následné vypnutí, třeba v některé dny. Perfektně se tak přizpůsobí vašim potřebám.
  • Vydrží vonět dlouho – 25 ml esence vystačí vonět až 3 měsíce.
  • Možnost vytvoření vaší vlastní firemní vůně – v Carpex jsme schopni vytvořit vám vůni na míru, korespondující s identitou vaší značky. Nikde jinde vaši zákazníci vůni neucítí. Zjistěte o ambientních vůní více.

Difuzér aromat versus:

  • Vonné tyčinky – difuzér vydrží vonět déle a dokáže vůni rozptýlit po celé firmě, restauraci nebo konferenční místnosti. Vonné tyčinky se hodí do bytů a menších prostor. Na rozdíl od difuzéru se ale nemusí instalovat a mají nižší pořizovací cenu.
  • Aroma lampa – vonná lampa pro šíření vůně esenciální olej zahřívá, téměř ho uvaří. Zahřívání zásadně mění vůni a může během něj docházet k uvolňování škodlivých látek. Zároveň nejsou příjemné ani výpary z čajových svíček. Aroma lampa nad automatickým osvěžovačem vzduchu vyhrává jen v pořizovací ceně a absenci instalace, stejně jako vonné tyčinky.
  • Vonné svíčky – velmi oblíbené řešení, které vnese do místnosti příjemnou vůni i atmosféru. Svíčky však vyžadují kontrolu a nehodí se do prostor, kde je zakázaná manipulace s ohněm.

Ovšem nic není dokonalé, ani difuzéry

U elektrických difuzérů je třeba počítat s vyšší finanční náročností. A to jak při pořizování, tak samotném provozu. Pro svůj chod vyžadují elektrickou energii. Pokud se tomu chcete úplně vyhnout, v naší nabídce najdete i difuzéry, do kterých se vkládají baterie. Zároveň je nutné počítat s tím, že jde o moderní přístroj s technologií, u které nelze garantovat bezchybný chod a může vyžadovat údržbu. V Carpex si za kvalitou difuzérů stojíme, ale v případě potřeby je profesionální servis samozřejmostí.



Ať už hledáte způsob, jak provonět byt a nebát se, že vaše děti převrhnou svíčku, nebo potřebujete rozptýlit aroma ve velkých firemních prostorách, difuzéry Carpex jsou perfektním řešením. Vyberte si z naší nabídky ten, který vám bude nejvíce vyhovovat.

Zpět do obchodu
Shoptet.czVytvořil Shoptet